תוכנית מוסמך בהוראה (M.Teach) + תעודת הוראה לבית הספר העל-יסודי

בהתאם למתווה החדש להכשרת מורים, המתחיל בשנת תשפ״ג: תואר שני לכל מורה!

תוכנית מוסמך בהוראה (M.Teach) + תעודת הוראה לבית הספר העל-יסודי

על התוכנית

התוכנית נועדה להכשיר מורים ומורות אוהבי חוכמה ודעת, בעלי תחושת שליחות חברתית ותרבותית, רגישים לפרט, מחויבים לחינוך ורואים בו דרך חיים

למי מיועדת התוכנית

התוכנית מיועדת לבעלי תואר ראשון, המעוניינים בתעודת הוראה לבית הספר העל-יסודי במקצועות: אנגלית, אזרחות, מדעים, מתמטיקה, ספרות, לשון, תנ"ך, היסטוריה.

מבנה התוכנית

• לימודי חינוך
  • הוראת תחום הדעת
  • התנסות מעשית בבתי הספר

הלימודים כוללים יום לימודים אחד במכללה ויום התנסות אחד, 36 ש"ש

תנאי הקבלה

• ציון ממוצע של 80 בתואר הראשון בחינוך ובמדעי הרוח והחברה ושל 70 ומעלה בתואר ראשון במדעים מדויקים, במתמטיקה ובהנדסה
  • ריאיון קבלה
  • סטודנטים חסרי רקע אקדמי בתחומים רלוונטיים ידרשו ללימודי השלמה.

קורסים לדוגמה

• זהות  אישית ומקצועית
  • תיאוריות של מוטיבציה
  • הוראה בחברה מרובת תרבויות

ראשי התוכנית

ד"ר אריק שגב

ראש תוכנית "למידה והוראה: פיתוח מנהיגות חינוכית", עוסק בהכשרת מורים, חינוך מוסרי, מנהל תיכון 6 שנתי בעבר.

arik.segev@kaye.ac.il

ד"ר בתיה רייכמן

ראש תוכנית מגוון ושוויון חינוכי, עוסקת בהכשרת מורים, הוגנות בחינוך, בעבר ראש לימודי הכשרה

rbatia@kaye.ac.il

בוגרים מספרים

חגית שלום:  בתוכנית M.TEACH אנחנו עוסקים בחקירה ובחשיבה מחודשת על אתגרי מערכת החינוך כיום, השתלבותנו כמורים במערכת, בחינת צורכי התלמידים בכלל ובדורנו בפרט. אנו מקבלים כלים להוראה בכיתה ומיומנויות לניהול כיתה.

מבחנים ומכינות